به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان جنوبی، دکتر کریمی در جلسه مشترک با مدیرعامل شرکت آب منطقه ای و مدیرکل میراث فرهنگی استان ، ضمن تقدیر و تبریک به میراث فرهنگی بابت عملکرد شایسته در شناسایی ، تملک و مرمت سازه ها، اظهار داشت: با توجه به تعدد وتنوع سازه های آبی تاریخی استان جای گنجینه آب در مرکز استان خالی است.
وی با اشاره به بازدید از مجموعه قنات های بلده،گفت: در این مجموعه همه نوع قنات و سازه های مختلف و فرهنگ بسیار بالای اجتماعی و مدیریتی مشهود است .
وی ضمن تاکید بر نقش فراسازمانی گنجینه آب ، کارکرد گنجینه را فراتر از نمایش اسناد ، ابزار و ادوات دانست و بخشی از این کار را معرفی دستاوردهای صنعت آب پس از انقلاب عنوان کرد.
وی افزود: بر این اساس هر یک از استانها بایستی گنجینه را با استفاده از ظرفیت خود در مراکز استان و در صورت نیاز در شهرستان ها نیز احداث کنند.
کریمی با اشاره به جذابیتهای طبیعی و قابلیتهای گردشگری بند دره ، بند امیر شاه و تپه های شمال شهر بیرجند، توجه به بحث گردشگری آبی را به عنوان یکی از راهکارهای توسعه استان خواستار شد.
در این جلسه مدیرعامل شرکت آب منطقه ای ضمن تقدیر و تشکر از حضور دکتر کریمی در استان خراسان جنوبی، از توجه و حمایت وی به موضوع سازه های آبی و گنجینه آب سپاسگزاری کرد.
گفتنی است دکتر کریمی در سفر خود به استان خراسان جنوبی از سازه های آبی تاریخی بشرویه،فردوس،سرایان و بیرجند شامل: آسیابهای ارسک،قنات بشرویه،آسیابهای قنات،خانه مستوفی ،آبگرم قردوس،قنات بلده،مجموعه کاروانسرای سرایان وآب انبار و حمام آن و نیز از باغ های رحیم آباد،شوکت آباد ،آب انبارهای بافت قدیم ،خانه پردلی،یخچال شوکت آباد ،ارگ کلاه فرنگی، بند دره ، بند امیرشاه و قلعه بیرجند بازدید بعمل آورد.