به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای خراسان جنوبی، در این کارگروه که به ریاست مدیرعامل شرکت آب منطقه ای برگزار شد درخصوص استانداردسازی سازههای تقاطعی و رعایت حریم و بستر رودخانههای استان تاکید شد.
در ادامه نمایندگان دستگاههای اجرایی از جمله اداره کل راه و شهرسازی، شهرداری بیرجند، اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای گزارشی از اقدامات انجام شده ارایه دادند.
در این کارگروه، رعایت اصول ایمنی برای کاهش حداقلی خطر سیلاب، جمع آوری آبهای سطحی در اراضی ۴۵۰ هکتاری زعفرانیه بیرجند، تاکید بر اصلاح سازههای تقاطعی مناطق خسارت دیده سیلاب اردیبهشت ماه سال جاری؛ لزوم لایروبی و نخالهبرداری رودخانه شاهرود بیرجند از پل پیامبر اعظم (ص) تا اتصال به رودخانه عباس آباد و ضرورت تکمیل کانال انحراف شکرآب از داخل صنوف آلاینده تا رودخانه شاهرود از دیگر مواردی بود که مورد تاکید و توجه قرار گرفت.
با توجه به تغییر اقلیم، خشکسالیهای پیاپی و بارندگیهای رگباری در خراسان جنوبی خسارات سیل نیز در گذر زمان افزایش یافته است.
این استان دارای ۱۲۸ رودخانه فصلی است که در فصل پاییز و زمستان با افزایش بارندگیها، احتمال سیلابی شدن آن و خسارتهای متعدد وجود دارد.