به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان جنوبی،در این کارگروه که با حضور سایر اعضای آن برگزار شد، مطالعات تامین آب اضطراری شهر بیرجند در مواقع بحران مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
مجری مطالعات این طرح ،با بیان اینکه در شرایط اضطراری ممکن است مخازن و شبکه های انتقال آب دچار آسیب جدی شوند، اظهار داشت: تامین آب کافی و تصفیه آب در شرایط اضطراری و کنترل و نظارت بر کیفیت آب، از اهمیت خاصی برخوردار است و به عنوان یکی از مهمترین اقدامات خدمات رسانی به موقع به آسیب دیدگان بایستی مورد توجه قرار گیرد.
"عباس خاشعی سیوکی" گفت: لازم است همیشه برای شرایط بحران آب ذخیره کافی بویژه برای شرب پیش بینی و روش های تامین آب به خوبی شناسائی شود.
وی تامین، انتقال و توزیع آب را سه رکن اصلی در شرایط اضطراری دانست و خاطر نشان ساخت: برای این سه رکن تمهیدات و ملزوماتی وجود دارند که در سه مرحله پیش، حین و پس از وقوع شرایط اضطراری لازم به اجرا می باشند.
وی افزود: برای مدیریت تامین آب در شرایط اضطراری، در چهار مرحله پیشگیری، آمادگی، واکنش و بازسازی ،برنامه ریزی عملیاتی متناسب با هر مرحله صورت می گیرد.
در این جلسه کلیات طرح ارائه شده مورد تایید اعضای کارگروه قرار گرفت و مقرر شد برای تصویب نهایی طرح و جهت اخذ اعتبارات به منظور اجرای آن در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استانداری مطرح شود.
همچنین مقرر شد مانور آمادگی دستگاه های ذیربط با محوریت "تامین آب اضطراری در مواقع بحران" و با حضور استان های معین تا پایان سال جاری برگزار گردد.