به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان جنوبی، "محمد کریمی "با اشاره به اهمیت ویژه تعیین الگوی کشت، اظهار داشت: هدایت کشاورز بایستی کارشناسی شده صورت گیرد ودر این خصوص همکاری واحدهای دانشگاهی وخصوصا دانشکده کشاورزی ضروری است.
وی گفت: چاه هایی که فاقد توجیه اقتصادی هستند باید شناسایی شده و در جلسه آتی معرفی گردد تا در صورت اعتبار تعیین تکلیف و در جهت کمک به تعادل بخشی دشت خریداری و پلمپ شوند.
وی همچنین بر لزوم دعوت از مدیریت بحران استان تاکید کرد تا مسایل فرونشت دشت مطرح و پیگیری شود.
مهندس کریمی بکارگیری پتانسیل قوی روحانیت در تبلیغ اهداف تعادل بخشی، بحران منابع آب زیرزمینی و مشکلات خورده مالکین را خواستار شد.
وی در ادامه تاکید کرد:جهاد کشاورزی درراستای افزایش بهره وری جلساتی درسطح شهر و روستاها برای کشاورزان برنامه ریزی نمایند.
رئیس اداره منابع آب شهرستان سرایان نیز در این نشست خاطر نشان کرد: دشت سرایان دشت محصور و تمام عوامل تغذیه دشت به بارش نزولات جوی وابسته است.
"سید هاشم حجتی" ،به سیر نزولی بارش طی چند سال اخیر اشاره کرد و گفت: با توجه به کاهش بارندگی امسال بطور قطع تشدید کسری مخزن را در پی خواهیم داشت.
وی با بیان تغییر اقلیم و سرمازدگی درختان این شهرستان، خواستار تغییر الگوی کشت و رفتن به سمت کاشت محصولات کم آب بر و مقاوم به سرمازدگی شد.
وی ضمن تقدیر و تشکر از همراهی کشاورزان و مسئولان در رسیدن به اهداف طرح احیاء وتعادل بخشی ،گفت: با عنایت به بحرانهای منابع آب در سال 95 ما هیچگونه شارژ مازاد بر پروانه بهرهبرداری نخواهیم داشت.
حجتی، همچنین با اشاره به تشکیل تشکل آب بران در شهرستان ،یادآور شد: با توجه به اینکه از این پس مسئولیت و اهمیت نظام صنفی بیشتر از پیش خواهد شد ، کلیه نمایندگان چاه موتورهای کشاورزی میبایست در نظام صنفی شهرستان ثبت نام نمایند.