به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای خراسان جنوبی، "عباس سارانی" در دیدار با مدیرکل دیوان محاسبات استان افزود: مدیریت مصرف آب در تمامی بخش ها می بایست بر اساس آب قابل برنامهریزی که در سند سازگاری با کم آبی تعیین شده است، صورت گیرد.
وی بیان کرد: با توجه به شرایط بحرانی منابع آب در استان و تاثیرات منفی آن بر تمامی حوزهها، نیاز است همه ما تمهیدات ویژهای در این خصوص بیاندیشیم.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای خراسان جنوبی با اشاره به اینکه 95 درصد تأمین آب استان برای مصارف مختلف، از منابع آب زیرزمینی است اظهار کرد: با توجه به خشکسالیهای اخیر و برداشت بیش از حد از منابع آب زیرزمینی با کسری مخزن تجمعی 4 میلیارد مترمکعبی مواجه هستیم که جبران آن امری ضروری است.
سارانی با بیان اینکه در سال آبی گذشته 136 میلیون مترمکعب کسری مخزن داشتیم عنوان کرد: برای تامین آب پنج شهر و 142 روستا کمیسیون ماده 23 تشکیل و تامین اعتبار آن در حال پیگیری است.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای خراسان جنوبی افزود: در برخی شهرستانها از جمله طبس و بیرجند اقدامات و پیگیریهای مربوط به آبرسانی در دست اجرا می باشد که امیدواریم تا پایان سال جاری به بهره برداری برسد.
وی ادامه داد: تکمیل و بهرهبرداری از سدهای تغذیه مصنوعی بندان با 54 درصد پیشرفت فیزیکی، آهنگران با 41 و گزیک با 15 درصد نیز در اولویت کاری ما قرار دارد.
سارانی بیان کرد: تسریع در اجرای این پروژه ها نیازمند همراهی و تعامل تمامی دستگاه های اجرایی، نظارتی و امنیتی با آب منطقه ای است تا با نگاه ویژه به حوزه آب بتوانیم اثرات منفی خشکسالی بر استان را کاهش دهیم
"ابوالفضل حاجی نژاد"، مدیرکل دیوان محاسبات خراسان جنوبی هم ضمن اشاره به اهمیت حفاظت از منابع آبی استان، نسبت به همکاری لازم با مجموعه آب منطقهای برای تسریع در اجرای پروژههای تامین آب و سند سازگاری با کم آبی قول مساعد داد.