به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای خراسان جنوبی، دبیر شورای فرهنگی صنعت آب و برق خراسانجنوبی در این آیین گفت: خداوند در قرآن از زنان به عنوان مایه آسایش و آرامش همسرانشان یاد می کند.
"حجت الاسلام والمسلمین حسینی" بیان کرد: بانوان باید به خود ببالند که در قرآن خداوند اینگونه از آنان تعریف و تمجید کرده و از زن به عنوان گوهر وجودی یاد کرده است.
وی عنوان کرد: اساس زندگی اُلفت، اُنس و محبت است لذا در خانه باید زن و مرد رفیق و آیینه یکدیگر و همراه و همدل هم باشند.
مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی هم گفت: خدا را شاکریم و افتخار می کنیم که در جامعهای متولد شدهایم که میتوانیم از بی بی دو عالم حضرت فاطمه زهرا (س) برای زندگی الگو بگیریم.
"فهیمه زنگویی" افزود: برای درک بهتر این الگو شخصیت ایشان را از منظر سه ساحت فردی، خانوادگی و اجتماعی می بایست بررسی نمود.
وی گفت: در ساحت فردی، بانوی دو عالم فردی کامل است که ارتباط اعلایی با پروردگار خود دارد.
زنگویی ادامه داد: در ساحت خانوادگی به عنوان مهمترین، اولین و استراتژیک ترین وظیفه یک زن، حضرت زهرا(س) در خانه و خانواده به دار اهل خانه است؛ خانه دار است.
وی تصریح کرد: خانهداری نه به معنای خانهنشینی بلکه به معنی به دارنده اهل خانه یعنی اهل خانه را تمشیت کردن به نحو اعلا، همسر داری، فرزندداری و فرزندآوری. مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه حضرت فاطمه (س) در ساحت اجتماعی بروز عظیمی دارد، عنوان کرد: وی در زمان زندگی کوتاه خود به عنوان معلم و مفسّر قرآن و محدّث بین زنان و مردان شناخته شده بود.
وی ادامه داد: حضور سیاسی ایشان در جامعه با بصیرت، به روشنی و قدرت در جامعه آن زمان احساس میشد در حالیکه به درستی این شخصیت معرفی نشده است.
زنگویی تاکید کرد: امروز بانوان شاغل در ادارات و دستگاههای اجرایی برای حل تعارضات شغلی بین کار و خانه الگوی کاملی چون فاطمه زهرا(س) را دارند. رییس شورای هماهنگی مدیران وزارت نیرو در استان هم گفت: حضرت فاطمه(س) به عنوان یک شخصیت تراز اول در دنیا در مدت کوتاه زندگی خود به معرفت علمی و حقیقی بی نظیری دست یافت.
دوستی افزود: همواره در طول تاریخ ائمه اطهار از مقام ایشان به نیکی یاد کرده و در حد اعلا تجلیل کردهاند لذا به عنوان یک وظیفه مذهبی و معنوی باید از مقام و جایگاه زنان تجلیل کنیم.
وی بیان کرد: فعالیتهای بانوان به ویژه بعد از انقلاب اسلامی در حوزه اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، ورزشی، دانشگاهی به میزان قابل چشمگیری افزایش یافته و زنان به موفقیتهای زیاد دست یافتهاند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان جنوبی تعداد بانوان شاغل در صنعت آب و برق استان را ۱۴۰ نفر اعلام کرد و افزود: از این تعداد ۳۴ نفر مدیران میانی شاغل در شرکتها می باشند.
وی ادامه داد: همچنین سه نفر عضو هیات مدیره شرکتهای آب منطقهای، برق و آبفا هستند که این توفیق در دولت سیزدهم حاصل شده و در این مهم در وزارت نیرو پیشگام هستیم.
در حاشیه این مراسم نمایشگاه دستاوردهای بانوان کارآفرین و مجموعه بانوان برتر جهت بازدید علاقه مندان برپا شد.