به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان جنوبی،رئیس ستاد مدیریت شرایط اضطراری صنعت آب و برق خراسان جنوبی در این مراسم با بیان اینکه مهمترین دستاورد این مانور سامانه فرماندهی واحد حادثه است، گفت: این مانور برای حوادث گسترده در صنعت آب و برق میتواند وحدت رویه باشد
دوستی بیان کرد: خراسان جنوبی سومین استان پهناور کشور است و این موضوع ایجاب میکند تیمهای امدادی ما برای این سطح، انسجام و آمادگی لازم را داشته باشند.
رییس ستاد مدیریت شرایط اضطراری صنعت آب و برق خراسان جنوبی افزود: در این مانور 9 نقطه حادثه خیز تاسیسات آب، نیروگاه و برق را پیش بینی کردیم که با کمک استانهای معین در صحنه عملیات حاضر شده و نسبت به رفع و بازسازی محل حادثه اقدام میکنند.
وی هدف از این مانور را انسجام و تشکیل سامانه فرماندهی واحد دانست و تصریح کرد: هم افزایی هر چه بیشتر استانهای معین، استفاده از نیروی نسانی، تجهیزات و ارزیابی کاستیهای موجود، شفافیت نقشها، جلوگیری از هزینههای اضافی و اتلاف وقت، نحوه مدیریت و برنامه ریزی در بحران، ایجاد بستر متناسب برای تبادل اطلاعات، کاهش خسارت ناشی از بحران و بازگشت به شرایط عادی از دیگر اهداف و دستاوردهای این مانور است.
رییس ستاد مدیریت شرایط اضطراری صنعت آب و برق خراسان جنوبی گفت: در این مانور 86 نفر در قالب 20 تیم عملیاتی از استانهای معین مشارکت داشتند، همچنین 21 نفر از شرکتهای آبفای استانهای معین برای بازسازی تاسیسات آب منطقهای اعزام شده بودند.
وی ادامه داد: 18 نفر برای بازسازی تاسیسات آب منطقهای و15 نفر از شرکت برق منطقهای، 24 نفر از شرکتهای توزیع برق و هشت نفر از نیروگاه شهید کاوه به محل مانور اعزام شدند علاوه بر این نیز 15 نفر هم ارزیاب مانور از وزارت نیرو مستقر بودند.
گفتنی است در حین برگزاری مانور کمیتههای شش گانه مانور گزارشی از اقدامات انجام گرفته را به صورت ارتباط تصویری به ستاد مدیریت شرایط اضطراری ارایه دادند.
همچنین تیمهای عملیاتی نیز گزارش اقدامات صورتگرفته را از محل وقوع بحران به صورت لحظه به لحظه به اطلاع ستاد رساندند
همچنین اعضای ستاد مدیریت شرایط اضطراری صنعت آب و برق استان نیز از سه محل وقوع بحران بازدید کردند.
لازم به ذکراست پس از نرمال شدن شرایط و رفع نقص های موجود، با اعلام شرایط عادی مانور خاتمه یافت.