به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای خراسان جنوبی، در این کارگاه ها که به منظور توجیه و آگاهی رسانی دهیاران، کارگاه های مذکور با هماهنگی جمعیت هلال احمر و دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری برگزار شد، مطالبی در خصوص آخرین اقدامات صورت گرفته در خصوص ساماندهی رودخانهها، عوامل وقوع سیل، مدیریت سیلاب، اقدامات ایمنی حین و بعد از سیلاب و... ارایه گردید.
در این نشست ها مدیر رودخانه ها و سواحل شرکت آب منطقه ای خراسان جنوبی، ضمن ارائه گزارشی از آخرین اقدامات صورت گرفته در خصوص ساماندهی رودخانهها، به بیان عوامل وقوع سیل، مدیریت سیلاب، اقدامات ایمنی حین و بعد از سیلاب پرداخت و بر جدی گرفتن هشدارهای هواشناسی تاکید کرد.
"محمد علی شهابی" به سیل خیز بودن استان خراسان جنوبی اشاره کرد و گفت: با داشتن آمادگی و پیش بینی تمهیدات لازم می توان خسارات ناشی از آن را کاهش داد.
وی تصرفات غیرقانونی در رودخانه ها و مسیل ها را مشکل اصلی در هنگام وقوع سیلاب برشمرد و گفت: متاسفانه عموم جامعه با عدم آگاهی و نادیده گرفتن دوره برگشت سیلاب، در حریم رودخانه ها پیشروی کرده و امروزه با تصرفاتی در حریم بستر رودخانه ها مواجه هستیم.
در ادامه نماینده هلال احمر استان نیز با تاکید بر مدیریت صحیح قبل، حین و بعد از سیلاب، به بیان نکات ایمنی و توصیه هایی در خصوص امداد رسانی، تغذیه و اسکان اضطراری در مناطقی که سیلاب رخ می دهد، پرداخت.