به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقهای خراسان جنوبی، با توجه به پیش بینی سازمان هواشناسی کشور مبنی بر بارندگیهای بیشتر از حد نرمال در سال آبی جاری و احتمال وقوع سیلاب به ویژه در مناطق روستایی استان، به منظور توجیه و آگاهی رسانی دهیاران، کارگاه های مذکور با هماهنگی جمعیت هلال احمر و دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری برگزار گردید.
در این نشست معاون حفاظت و بهره برداری این شرکت گفت: سیل امری اجتناب ناپذیراست اما با آمادگی و پیش بینی تمهیدات لازم می توان خسارات ناشی از آن را کاهش داد.
"سید سعید پورحعفر" با تاکید بر سیل خیز بودن استان خراسان جنوبی افزود: مدیریت بحران بحثی فراسازمانی است که مسئولیتهای آن متوجه بخشهای مختلف و سایر ارگانهای دولتی نیز شده و مدیریت به هم پیوسته ای را طلب میکند.
وی افزود: مشکل اصلی در هنگام وقوع سیلاب تصرفات غیرقانونی می باشد و متاسفانه عموم جامعه با عدم آگاهی و نادیده گرفتن دوره برگشت سیلاب، در حریم رودخانه ها پیشروی کرده و امروزه با تصرفاتی در حریم بستر رودخانه ها مواجه هستیم.
وی اظهار کرد: در محدوده حریم و بستر رودخانه ها با تمهیدات لازم و همچنین اطلاع رسانی به موقع می توان خسارات ناشی از سیلاب را به حداقل کاهش داد و سیلاب ها را مدیریت کرد.
"محمد علی شهابی" مدیر رودخانه ها و سواحل شرکت آب منطقه ای خراسان جنوبی، ضمن ارائه گزارشی از آخرین اقدامات صورت گرفته در خصوص ساماندهی رودخانهها، به بیان عوامل وقوع سیل، مدیریت سیلاب، اقدامات ایمنی حین و بعد از سیلاب پرداخت و بر جدی گرفتن هشدارهای هواشناسی تاکید کرد .
وی همچنین خواستار بازدید دهیاران از سازه های تقاطعی احداث شده در مسیر رودخانه های اطراف روستا شد و گفت: دهیاران بایستی با همکاری نهادهای ذیربط نسبت به رفع تصرفات صورت گرفته در بستر و حریم رودخانه ها که باعث تشدید خسارات سیل می شوند و همچنین اختصاص محلی جهت اسکان اضطراری بعد از وقوع سیلاب، اقدام نمایند.
در ادامه نماینده هلال احمر استان نیز با تاکید بر مدیریت صحیح قبل، حین و بعد از سیلاب، به بیان نکات ایمنی و توصیه هایی در خصوص امداد رسانی، تغذیه و اسکان اضطراری در مناطقی که سیلاب رخ می دهد، پرداخت.