به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان جنوبی،"عبداله فاضلی" در نشست مشترکی که با حضور معاون حفاظت و بهره برداری شرکت های آب منطقه ای خراسان جنوبی و یزد و مدیران منابع آب شهرستانهای تابعه خراسان جنوبی برگزار شد، اظهار داشت: برای حفظ ظرفیت های آبخوان ها، باید طرح احیا و تعادل بخشی با همکاری دستگاه های مربوط اجرایی شود.
وی گفت: با توجه به اینکه دو استان خراسان جنوبی و یزد در منطقه فرا خشک کشور واقع شده و جزو کم بارش ترین استانهای کشور هستند، برداشت بیش از ظرفیت منابع آب موجب افت قابل توجه سطح آب در دشتهای این استانها شده است.
وی به مسئولیت سنگین شرکت های آب منطقه ای در حفظ و حراست از منابع آب اشاره کرد و گفت: حفاظت از منابع آب نقش مهمی در جهت نگهداشت جمعیت و تمدنی که از شرق و مرکز ایران شروع شده است دارد که در این راه باید نهایت تلاشمان را انجام دهیم.
معاون حفاظت، بهرهبرداری و امور اجتماعی حوضه آبریز فلات مرکزی و شرقی، گفت: هرچند در استانهای خراسان جنوبی و یزد تعداد چاههای غیر مجاز کم و برداشت از آن ها اندک است، اما با توجه به اقلیم خشک این منطقه بایستی از همین میزان برداشت نیز جلوگیری شود.
فاضلی با بیان اینکه روند فعلی برداشت از منابع آب زیرزمینی موجب افت و کسری هر چه بیشتر منابع آب خواهد شد، خاطر نشان کرد: اصلاح و تعدیل پروانه ها بایستی بر اساس سند سازگاری با کم آبی استان به صورت دقیق اجرایی شود.
در پایان این نشست نیز سایر افراد حاضر در جلسه به بیان نقطه نظرات و چالش های حوزه کاری خود پرداختند.