به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای خراسان جنوبی،"عباس سارانی" بر لزوم تأمین منابع آب از طریق طرح های توسعه ای از جمله خطوط انتقال، احداث سد و طرح های تغذیه ای تاکید کرد و افزود: مدیریت صحیح منابع آب و مصارف و همچنین استفاده از آبهای غیرمتعارف از دیگر اقدامات مهم و ضروری است.
وی بیان کرد: در بخش مدیریت صحیح منابع و مصارف آب پروژه سازگاری با کم آبی در قالب طرح تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی در حال اجرا است و تاکنون اقدامات بسیار خوبی در استان انجام شده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای خراسان جنوبی اظهار داشت: برای انجام این سه اقدام مهم نیاز به توجه به ارزش اقتصادی آب و افزایش بهره وری داریم، همانطور که تأمین آب بخش صنعت می تواند نقش مهمی در تولید، اشتغال وارزش اقتصادی آب در پی داشته باشد.
وی گفت: برای انجام این اقدام خواستار هماهنگی، همکاری و همدلی تمامی دستگاه ها هستیم چون مقوله آب موضوعی فرا سازمانی و نیازمند همراهی همه دستگاه های اجرایی سه قوه است.
سارانی عنوان کرد: امیدواریم با پروژه هایی که به صورت مشترک در حال انجام است از جمله آب های غیر متعارف و پساب در زمینه تأمین آب شرب بتوانیم اقداماتی انجام دهیم، این مستلزم همکاری سازمان مدیریت و برنامه ریزی و استانداری است.
دبیر شورای فرهنگی صنعت آب و برق خراسان جنوبی هم با اشاره به ویژگی کارگزاران و مدیران از نگاه امام راحل و احادیث گفت: داشتن تزکیه، ایمان و تقوا، مناعت طبع و ساده زیستی و تواضع در مقابل مردم و خوش برخوردی با همه از جمله این ویژگی هاست.
حجت الاسلام حسینی ادامه داد: تعهد به موازین و معیار اسلامی، رعایت عدالت و امانت، خضوع در مقابل قانون و اهمیت دادن به بیت المال از دیگر ویژگی های کارگزاران و مدیران مطرح شده است.
مدیرعامل سابق شرکت آب منطقه ای خراسان جنوبی، نیز با اشاره به تأسیس این شرکت در سال 1385 گفت: شرکت آب منطقه ای استان از لحاظ چارت سازمانی و پرسنل شاید یکی از کوچکترین شرکت های کشور باشد اما توانسته با تلاش و همت نیروی انسانی متعهد و متخصص گام های خوبی بردارد.
"سعید سروری" یکی از مهمترین معضلات در بحث منابع آبی کشور را مدیریت مصرف و بهره وری بهینه از منابع آب دانست و افزود: با همکاری شرکت توزیع نیروی برق در استان ۹۷ درصد چاه های آب استان به کنتورهای هوشمند مجهز شده است.
وی بیان کرد: از معدود استان هایی در کشور بودیم که کنتورهای هوشمند آب و برق را با شرکت نیروی برق به صورت مشترک بهره برداری می کردیم.
مدیرعامل سابق شرکت آب منطقهای خراسان جنوبی تصریح کرد: این موضوع سبب شد بتوانیم ۲۰ درصد از میزان منابع آب زیرزمینی را کاهش داده و ۲۵ درصد در مصرف برق نیز صرفه جویی کنیم.
وی عنوان کرد: از معدود استان های هستیم که مجموع میزان برداشت غیرمجاز آب از منابع زیرزمینی کمتر از سه دهم درصد است در حالیکه در برخی مناطق کشور تا ۴۰ درصد می رسد.